YOU ARE INVITED TO SIGN IN

Followers

Friday, April 3, 2009

BIRTHDAY TERSIMPLE

Lala tak pernah terfikir untuk menyambut birthday bersama kesibukan berkursus. Apapun banyak-banyak terima kasih kepada rakan-rakan sekursus yang begitu sporting dan supporting. Akhirnya dalam sibuk-sibuk berkursus pada 31.03. itu pada malamnya sempat lagi kawan-kawan raikan birthday Lala dalam bilik hotel. Heheee... tak kirala berapa orang yang ada...





Inilah aksi syok sendiri yang sempat dishooting oleh rakan-rakan time tu. Nampak sangat tak meriah tapi tak apa yang penting enjoy... kek yang ada nipun kek(cheese cake) yang termurah dan termudah juga.









Apapun keadaannya, Lala amat bersyukur kerana masih diberi ruang dan waktu untuk melakukan semua ini. Sekurang-kurangnya terlerai juga serba sedikit kekusutan minda dan keboringan selama berkursus seminggu ini.


Hanya inilah sahaja sebahagian dari rakan-rakan Lala yang ada waktu itu. Yang lain tu sibuk dengan hal tersendiri dan pastilah mengambil masa untuk beristirehat setelah sehari suntuk berkursus. Takpala yang penting mereka semuanya sporting.

TERIMA KASIH

Terima Kasih Tuhan....
Terima Kasih Ibu Yang Melahirkan..
Terima Kasih Waktu...
Terima Kasih Kesempatan..
Terima Kasih Peluang...
Terima Kasih Teman..
Terima Kasih Pembaca....
Terima Kasih Segalanya...

31 March...

18 comments:

Rebel'ous Xang Rodriguez said...

HAPPY BIRTHDAY LALA!!!
SEMOGA PANJANG UMUR!
BUAT BANYAK2 LAGU KIO!
SUPPORT U OWEZ!
GOD BLESS YOU

Kris and Nadia said...

yeay.. happy bday.. simple but yet meaningful :)

Lala said...

Thank's 2 u all my dear friends...
Thank's Xang,Kris and Nadia...

D.L Sumunie said...

Happy birthday lala...semoga panjang umur, murah rezeki dan sihat selalu...minta kek sumunie pun mau kena suap ni..:D

Lala said...

thanx D.L Sumunie... na disuap?..sedap lagi cheese cake tu..hahaha

ocoi said...

Happy Birthday my sweet...semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, dilimpahi kesihatan mental dan fizikal peringkat teratas. May God Bless You.Amin

Lala said...

Thanx Ocoi..ma kasih. .GBU too....

Williborn said...

"Happy Birthday to youuu...Happy Birthday to youuu..." bah, yg ke berapa gia tu lala?? apapun God bless you forever.

Madu Beracun said...

happy belated bday lala!

Lala said...

Wiliborn, mungkin yang ke.....???? Thank's a lot. GBU 2..

Madu Beracun @Veron Thank's ... GBU 2..

GregChai said...

Happy Birthday :D

harap sia inda terlambat. Cheese cake, sadap tu hehehe

Ornest said...

Happy Birthday Lala.. Moga terus sukses dalam apa jua bidang yg diceburi :D... Masih ada tu kek? Bagi sikit gia hehehe

Lala said...

TQ Grechai...memang sadap 2 cheese cake...

TQ Oiga... cake da bisss la...lain masa kita p cari2 di kedai2 kek la...hehehe..

Gallivanter said...

The simplest birthday celebrations are usually the most memorable. :-)

Happy Birthday!

Gallivanter
http://www.danielfranklingomez.com

Malaikatsesat@Bentara Sakti said...

Happy B'lated Birthday... anda berjaya mencabut setahun lagi umur ko... he..he..
Tapi jangan risau... harap-harap umur kita semua ni macam rumput di padang bola sepak tu... semakin dicabut dan dipotong... semakin cepat panjanglah ia... kan...kan...

Jangan marah... nampak kek ko tu, macam sedap lah... ada lagikah? minta sikit bikin kasi hilang momis tiwow... ha..ha..

Lala said...

TQ Gallivanter...nanti saya lawat rumah kamu..

Hai MS, betul sakap ko 2...sa mau2 tia tecabut numbur ba tapi mo datang juga tarikh dia...pa buli buat la kan... kalo mo rasa kek yang lebih sadap..kita risik2 c bro Badadang la...sa ni pun momis tiwow suda ni...hahaha..apa pun thanx MS.

Kengkaru Kong said...

hapy besday Lala...
ko nyanyi sendiri nie..haha!

Lala said...

Happy Besday to u juga Kong....Thank's kerana sudi mengucap selamat tua kat lala...isk..isk..isk..