YOU ARE INVITED TO SIGN IN

Followers

Friday, October 23, 2009

KINABALUFM MEMANG SIOK BAH!!!!

Hai, hai, hai....... Dengarkan Kinabalufm, hiburan radio internet anda di mana jua anda berada bersama dengan DJ-DJ Kinabalufm. Tahniah Kinabalu FM! Hiburan radio internet yang memenuhi citarasa pendengar/peminat pelbagai rentak juga pelbagai lagu-lagu etnik borneo. Apa lagi dengarlah Kinabalufm. Adadaaaaaaaaaaaaaaaaaa siok bah!!!! KLIK Untuk berhibur sambil anda berforum. ATAU KINABALU FM. Ada lagi, anda juga boleh membuat permintaan lagu dan menujukan lagu kepada orang tersayang, rakan-rakan dan siapa juga. Lagu-lagu kadus dan pelbagai bahasa peribumi Sabah yang mungkin tidak anda temui di Sabah VFM mahupun mana-mana juga siaran Radio, mungkin anda akan temui di sini. Hiburan internet 100% Sabahan. Jommm..Adadaaaaaaaaaaa siok bah!!!!

5 comments:

D.L Sumunie said...

TQ lala sebab kasi link itu kinabalu FM. sumunie baru tau ni. nanti sumunie kasi sebar dgn kawan2 lain bangsa di semenanjung..

Lala said...

tq juga sumunie kerana sudi myebarkan link2 radio kita kpd kawan2...

Anonymous said...

Halo Lala... Apa mcam sdh perjalanan kehidupan? Makin sibukkah? Sekolah mau cuti sdh bah next.. bulih sdh ko rileks2, ambil seberapa byk show yg boleh hehehe :D All the best kio. GBU

Lala said...

hi ornest @oiga...bagus2 juga ni. ba kalo ada jodo sa bt show sa pigi juga...hehehe MR oiga kini berada d KK...

Lala said...

Thank's a lot MR.Oiga. God Bless U too.